Om TV-aksjonen

TV-aksjonen NRK 2021 går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 24. oktober.

Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort. Det blir også barndommen, drømmene, friheten og mulighetene hennes. La barn vie seg til livet og støtt kampen mot barneekteskap.

Våre nettsider

Giverstafett.no - TV-aksjonens giversider 

Dette er giversiden til blimed.no. Kommuner, næringsliv, organisasjoner, skoler, barnehager, trossamfunn og lignende som vil gi et bidrag til TV-aksjonen kan registrere dette på denne siden.

Du vil få tilsendt faktura med KID, i tillegg til en giverdiplom. Det er også mulig å gi ditt bidrag med Vipps eller kortbetaling. Faktura kan lastes ned som en PDF etter innsendt bidrag. På denne siden kan du også se resultater for årets aksjon, leke med statistikk for din kommune/fylke, sammenligne deg med andre, og utfordre noen du kjenner til å gi. 

Blimed.no - TV-aksjonens hovednettside 

Blimed.no er TV-aksjonens hovednettside. Her kan du blant annet lese mer om årets TV-aksjon, samt om hvordan man kan engasjere seg. Gå inn på blimed.no for å lese mer.